Peeling

Peeling: Kemisk eller laser

Vi erbjuder peeling på två olika sätt, kemisk eller laser. Vid använd av laser, kallas behandlingen carbon peeling eller hollywood peeling. Man får ett tunt lager av kol på ansiktet som en mask för att sedan använda lasern och "skjuta" på kolet du har i ansiktet. Kemisk peeling finns det flera varianter av, beroende på din problematik och vad du vill åtgärda. Vid behandling av kemisk peeling kan en stickande och/eller svidande känsla komma under några minuter som går över efter man avlägsnat peelingen. Finns kemisk peeling för de allra känsligaste till hy som klarar stark peeling. Bedömningen görs på plats vid behandlingen.

Om Soprano Ice Platinum

Soprano Ice Platinum är världens bästa hårborttagningslaser från ALMA LASER USA. Soprano Ice Platinum behandlar oönskad hårväxt på tre djup för att kunna ge en komplett och effektiv hårborttagningsbehandling för ALLA hud- & hårtyper. Oavsett om du har ljus, mörk eller solbrun hud, tjockt eller tunt hår tar Soprano Ice Platinum bort oönskad hårväxt. Soprano Ice Platinum behandlar oönskat hår på flera nivåer vilket ger optimala resultat på ett säkert och snabbt sätt. DEN kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar, så DU sparar både tid och pengar genom att välja den effektivaste lasern på marknaden.


Soprano Ice Platinum kombinerar 3 laservåglängder i ett enda innovativt handstycke, ALEX 755nm, DIOD 810nm & YAG 1064nm. De är samtidigt inriktade på att eliminera strukturerna i hårsäcken. Maskinen är FDA godkänd och Medical CE. Soprano Ice Platinum är en utav få märken som på marknanden är medicinskt godkänd.


ALEX 755NM - Alexandrite våglängd erbjuder mer kraftfull energiabsorption av melanin kromoforet, vilket gör den idealisk för det bredaste utbudet av hårtyper , speciellt för särskilt ljust och tunt hår. Med mer ytlig penetration, 755nm våglängd behandlar utbuktningen av hårsäcken, och är speciellt effektiv för ytliga inåtväxande hår.


SPEED 810NM - Den klassiska våglängden i laser för permanent hårborttagning, är 810nm våglängd, den erbjuder djup penetration av hårsäcken med hög genomsnittlig effekt, hög repetitionsfrekvens och en stor 2 cm punktstorlek för snabb behandling. 810nm har en måttlig melanin absorption nivå som gör det säkert för mörkare hudtyper. Dess djupa penetrerande egenskaper behandlar utbuktningen och hårsäcken runt håret medans måttligt penetreringsdjup är idealiskt för behandling av armar, ben, kinder och skägg.

YAG 1064NM - YAG 1064 våglängd kännetecknas av lägre melanin absorption, vilket gör det en fokuserad lösning för mörkare hudtyper. Samtidigt erbjuder 1064nm den djupaste penetrationen av hårsäcken, samt behandla djupt inbäddad hår inom områden som tillexempel hårbotten, armhålor och intima områden. Med högre vattenabsorption genererar en högre temperatur, införlivandet av 1064nm våglängd ökar den termiska profilen för den totala laserbehandling för mest effektiva hårborttagning.

SHR ™ från Alma Laser

SHR är Alma Lasers egenutvecklade hårborttagning metod som används på kliniker runt om i hela världen. Det är den ENDA kliniskt bevisade metod för hårborttagning med laser som är i stort sett smärtfri. Soprano Ice Platinum innehåller tekniken SHR, en mycket säker och bekväm hårborttagning. De flesta lasrar utsätter hårsäckarna till en enda hög energipuls som kan orsaka trauma på huden, men SHR fungerar genom gradvis upphettning av dermis till en temperatur som effektivt skadar hårsäckarna och förhindrar återtillväxt, samtidigt som man undviker att skada den omgivande vävnaden.

En hög repetitionshastighet av korta pulserna avges djupt in i dermis, uppnår hög medeleffekt och terapeutiskt effektiv värmeuppbyggnad . Den svepande In-motion tekniken gör att lasern ständigt är i rörelse vilket säkerställer behandling av hela området och ICE tech kyler huden och förebygger bränningar och möjliggör en smärtfri behandling men en mycket effektiv hårborttagning.

Omdömen

Donec mauris purus sodales eget enim, ultrices nulla feugiat porta fringilla pellentesque vulputate.

Annie Monaco

Donec mauris purus sodales eget enim, ultrices nulla feugiat porta fringilla pellentesque vulputate.

Laura Mattis

Donec mauris purus sodales eget enim, ultrices nulla feugiat porta fringilla pellentesque vulputate.

Anne Smith

Vår anläggning

Mussigodts skönhet, Storgatan 35B, 24330 Höör, Sweden

Copyright © Alla rättigheter förbehållna