CryoPen

CryoPen

Kryo är en behandling som är väl känt inom dermatologi över hela världen och väldigt effektivt. På bara sekunder kan CryoPen ta bort till exempel FIBROM, VÅRTOR, PIGMENT-FLÄCKAR, HEMANGIORNA, SEBORRHEIC, FETTKNÖLAR. Finns i både Höör & Malmö.


Om cryopen

CryoPen

Från 250

Kryo är en behandling som är väl känt inom dermatologi över hela världen och väldigt effektivt. På bara sekunder kan CryoPen ta bort till exempel FIBROM, VÅRTOR, PIGMENT-FLÄCKAR, HEMANGIORNA, SEBORRHEIC, FETTKNÖLAR.


CryoPen är en snabb och smärtfri behandling av väldigt många olika hudåkommor som efterfrågas att åtgärdas. CryoPen låter oss arbeta med millimeterprecision och det för att man kan avlägsna de olika hudförändringarna utan att skada frisk vävnad. CryoPen är säker att använda och få behandling. Vi kan aldrig i förväg säga hur många gånger (1-3 ggr) eller exakt hur resultatet blir, då läkningen varierar från person till person.


Att tänka på efter utförd behandling:

  • Det behandlade området kan svullna
  • Efter några dagar kan du få en skorpa och den får du ej pilla på oavsett omständighet.
  • Området kan mörkna, d.v.s. att en brun fläck kan se svart ut, detta är helt normalt och en del i läkningen.
  • Vid solexponering kan en pigmentfläck som försvunnit, komma tillbaka.
  • Antalet behandlingar varierar från 1-3. Det förekommer att fläcken inte försvinner helt utan endast reduceras.


Priset är från 250 Kr, priset varierar beroende på vad det är som ska tas bort, hur stor, höjden/djupet och svårighet. Det är individuellt per "fläck" på hur länge man behöver frysa ner den, för att kunna få bort den. För att få veta exakt pris, vänligen kontakta oss.