Hifu Ultraformer III

Hifu - Ultraformer 3

Vad är ultraformer III?

Ultraformer III är nummer #1 när det kommer till HIFU. Ett av världens ledande system (googla gärna) för hudföryngring, ansiktslyft, hudåtstramning och kroppskulptering.

Maskinen jobbar med senaste tekniken som heter Micro och Macro fokuserad ultraljud. Ultraformer III arbetar med HIFU som står för icke invasiv högintensivt fokuserat ultraljud. Med 10 miljoner behandlingar utförda världen över har Ultraformer III blivit en behandling som används istället för att genomgå kirurgi eller annan typ av invasiv behandling.

Vad är MMFU? MMFU står för mikro och makro fokuserad ultraljud och tekniken kallas för HIFU. Med hög precision värmer man vävnaden till cirka 65-70 grader på det exakta djupet man vill påverka 1,5mm, 3mm och/eller 4,5 millimeter för huden. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som framkallar huduppstramning, kollagenbildning och minskar fettlagret beroende på vilket djup man arbetar med och vilket resultat man vill uppnå med behandlingen.

För att reducera fett på kroppen gå man på det exakta djupet man vill påverka 6,0 mm, 9,0 mm och/eller 13 mm.

Inflammationsfas: Ultraljudsenergin överförs direkt till dermis som orsakar en inflammation i hudvävnaden och är en naturlig process som följs av en migrering av den nya bindväven, därefter skapas en läkningsprocess av såret.

Remodelingsfas: En granulationsvävnad bildas på såret, vilket inducerar en stramare och mer enhetlig uppbyggnad av kollagenfibrer. Patienten kommer att märka minskade rynkor och en stramare hy mellan en period av 3 veckor och 6 månader. Det varierar hur lång tid det tar för varje patient att få sitt slutgiltiga resultat av en behandling.

Vissa patienter kan uppleva en viss smärta. Varje behandlingar tar 15 till 90 minuter. Man kan känna av ett lätt stickande eller värme under huden. Är du väldigt känslig kan man ta smärtlindring ca 30-60 min före behandling.

Man får inte ha tagit fillers eller botox inom 4 veckor vid området som ska behandlas, risken är att det försvinner ut genom systemet.

Hudåtstramning och fettreducering

Ansiktlyft

6900 Kr

Mer kommer

Ansiktslyft och dubbelhaka

7900 Kr

Mer kommer

Ansiktslyft, dubbelhaka & hals

8900 Kr

Mer kommer

Ansiktslyft, dubbelhaka, hals & dekolletage

10900 Kr

Mer kommer

Dubbelhaka, hals & dekolletage

6900 Kr

Mer kommer

Litet område

2500 Kr

Välj ett av alternativen:
⦁ Panna
• Ögonbrynslyft
⦁ Ögonen (rynkor runt ögonen ELLER påsar under ögonen)
⦁ Kinder
⦁ Rökrynkor / runt munnen
• Nasobiala veck
⦁ Dubbelhaka
⦁ Hals
• Axillar (bredvid armhålan)
• Ovanför knäna

Mellan område

4000 Kr

Välj ett av alternativen:
⦁ Dubbelhaka och hals
• Dekolletage
• Bröstlyft

Stort område

8900 Kr

Välj ett av alternativen:
⦁ Mage
⦁ Bh valkar
⦁ Kärlekshandtagen
⦁ Rumplyft
⦁ Överarmar

Extra stort område

9900 Kr

Välj ett av alternativen:
⦁ Framsida lår
⦁ Baksida lår
⦁ Insida lår
⦁ Utsida lår

Observera är området mycket större än 10x15cm på vardera sida, görs tillägg på priset.

Celluliter

5000 Kr

Önskar du bli av med dina celluliter? Nu finns det möjlighet att bli kvitt dem med hjälp av Ultraformer 3. I priset ingår det 2 st storlek 10x15cm. För varje tillägg av 10x15cm kostar det 2000 Kr/st.