Soprano Ice Platinum

Soprano Ice Platinum - SHR Laser
Permanent hårborttagning

Permanent hårborttagning med prisbelönta Soprano Ice Platinum hos oss nära stationen i Höör och i Malmö nära Hansa. Soprano Ice Platinum är Nr 1 på marknaden för permanent hårborttagning. Vi behandlare både kvinnor och män, med alla hår- och hudtyper året runt.

Soprano Ice Platinum har 3 våglängder i samma handenhet. Alex 755NM, Diod 810NM & YAG 1064NM. 

Du är Varmt välkommen att boka tid hos oss.

Om Soprano Ice Platinum Alma Laser Nr 1 på marknanden

Soprano Ice Platinum är världens bästa hårborttagningslaser från ALMA LASER USA. Soprano Ice Platinum behandlar oönskad hårväxt på tre djup för att kunna ge en komplett och effektiv hårborttagningsbehandling för ALLA hud- & hårtyper. Oavsett om du har ljus, mörk eller solbrun hud, tjockt eller tunt hår tar Soprano Ice Platinum bort oönskad hårväxt. Soprano Ice Platinum behandlar oönskat hår på flera nivåer vilket ger optimala resultat på ett säkert och snabbt sätt. DEN kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar, så DU sparar både tid och pengar genom att välja den effektivaste lasern på marknaden. Tänk på att antal behandlingar som krävs är väldigt individuellt, generellt mellan 8-12 behandlingar. Detta är beroende på vad för hud- & hårtyp DU har samt hormonellt.  Vi har lång erfarenhet av Soprano Ice Platinum och har idag totalt 3 maskiner.


Du hört eller läst på andra ställen man kan bli hårfri efter ca 3-4 behandlingar? Biologiskt är det omöjligt att bli hårfri med så få behandlingar. Räkna med att det tar 1-2 år att bli hårfri, beroende på vilket område du önskar bli hårfri på. Vi har utbildning i både hur hår funkar på vår kropp och vår maskin. Därför får du broschyrer av oss hur processen funkar, vad man ska tänka på etc.


Soprano Ice Platinum kombinerar 3 laservåglängder i ett enda innovativt handstycke, ALEX 755nm, DIOD 810nm & YAG 1064nm. De är samtidigt inriktade på att eliminera strukturerna i hårsäcken. Maskinen är FDA godkänd och Medical CE. Soprano Ice Platinum är en utav få märken som på marknanden är medicinskt godkänd.


ALEX 755NM - Alexandrite våglängd erbjuder mer kraftfull energiabsorption av melanin kromoforet, vilket gör den idealisk för det bredaste utbudet av hårtyper , speciellt för särskilt ljust och tunt hår. Med mer ytlig penetration, 755nm våglängd behandlar utbuktningen av hårsäcken, och är speciellt effektiv för ytliga inåtväxande hår.


SPEED 810NM - Den klassiska våglängden i laser för permanent hårborttagning, är 810nm våglängd, den erbjuder djup penetration av hårsäcken med hög genomsnittlig effekt, hög repetitionsfrekvens och en stor 2 cm punktstorlek för snabb behandling. 810nm har en måttlig melanin absorption nivå som gör det säkert för mörkare hudtyper. Dess djupa penetrerande egenskaper behandlar utbuktningen och hårsäcken runt håret medans måttligt penetreringsdjup är idealiskt för behandling av armar, ben, kinder och skägg.

YAG 1064NM - YAG 1064 våglängd kännetecknas av lägre melanin absorption, vilket gör det en fokuserad lösning för mörkare hudtyper. Samtidigt erbjuder 1064nm den djupaste penetrationen av hårsäcken, samt behandla djupt inbäddad hår inom områden som tillexempel hårbotten, armhålor och intima områden. Med högre vattenabsorption genererar en högre temperatur, införlivandet av 1064nm våglängd ökar den termiska profilen för den totala laserbehandling för mest effektiva hårborttagning.

SHR ™ från Alma Laser

SHR är Alma Lasers egenutvecklade hårborttagning metod som används på kliniker runt om i hela världen. Det är den ENDA kliniskt bevisade metod för hårborttagning med laser som är i stort sett smärtfri. Soprano Ice Platinum innehåller tekniken SHR, en mycket säker och bekväm hårborttagning. De flesta lasrar utsätter hårsäckarna till en enda hög energipuls som kan orsaka trauma på huden, men SHR fungerar genom gradvis upphettning av dermis till en temperatur som effektivt skadar hårsäckarna och förhindrar återtillväxt, samtidigt som man undviker att skada den omgivande vävnaden.

En hög repetitionshastighet av korta pulserna avges djupt in i dermis, uppnår hög medeleffekt och terapeutiskt effektiv värmeuppbyggnad . Den svepande In-motion tekniken gör att lasern ständigt är i rörelse vilket säkerställer behandling av hela området och ICE tech kyler huden och förebygger bränningar och möjliggör en smärtfri behandling men en mycket effektiv hårborttagning.

SHR Tekniken