Peeling

Peeling: Kemisk eller laser

Vi erbjuder peeling på två olika sätt, kemisk eller laser. Vid använd av laser, kallas behandlingen carbon peeling eller hollywood peeling. Man får ett tunt lager av kol på ansiktet som en mask för att sedan använda lasern och "skjuta" på kolet du har i ansiktet. Kemisk peeling finns det flera varianter av, beroende på din problematik och vad du vill åtgärda. Vid behandling av kemisk peeling kan en stickande och/eller svidande känsla komma under några minuter som går över efter man avlägsnat peelingen. Finns kemisk peeling för de allra känsligaste till hy som klarar stark peeling. Bedömningen görs på plats vid behandlingen.

Peeling

Klassisk Kemisk Peeling

500 Kr

Klassisk kemisk peeling utförs efter ditt behov. Produkter från FILLMED eller Medi+Derma.


Acne Kemisk Peeling

800 Kr

Acne Kemisk peeling för dig som har problem med acne. Behandling utförs med produkter från Medi+Derma eller BioRePeel. Tänk på att du inte bör åka utomlands de närmsta veckorna vid en stark kemisk peeling behandling som denna.


Pigmentering Kemisk Peeling

2000 Kr

Pigmentering Kemisk peeling för dig som har problem med pigment och vill minska och bli av med dem. Behandling utförs med produkter från Medi+Derma eller BioRePeel. Tänk på att du inte bör åka utomlands de närmsta veckorna vid en stark kemisk peeling behandling som denna. Du kommer även få med dig ett kit hem med produkter som du måste använda efter peelingen.


Hollywood peeling

1695 Kr

OBS: Jag kan tyvärr inte behandla dig om du tar medicin mot acne eller blodförtunnande mediciner, behandlingen lämpar sig inte till de som har ljuskänslig hud samt ammar/är gravid.

Det är en smärtfri laserbehandling med en Yag Laser-maskin. Ansiktsbehandlingen med carbon laserpeeling är de senaste och väldigt populär utomlands.

- Porerna rensas från talg och minskas.
- Dödar och tar bort acnebakterier, det gör att man kan behandla måttligt till svår acne.
- Krymper de oljeproducerande talgkörtlarna, det gör hunden mindre fet och minskar utveckling av ny acne. Man förhindrar framtida utbrott av acne.
- Avlägsnar ytliga döda hudceller.
- Tar bort födelsemärken och reducerar hyperpigmentering.
- Gör huden fastare och reducerar linjer och rynkor.
- Stimulerar kollagenproduktionen (hudföryngring).
- Huden får en ny livfull lyster.

Det rekommenderas för att uppnå bättre resultat göra minst 3 behandlingar med ca 2 veckors mellanrum. Man kommer se tydlig effekt redan några dagar efter den första behandlingen. Efter avslutad kur på minst 3 behandlingar bör man göra underhållsbehandlingar varje kvartal.

Paketpris 3 behandlingar för 2500 Kr.