Om

OM OSS

Vår historia

Elisabeth startade Mussigodts skönhet år 2018 i utkanten av Höör. Hon började i en mysig liten friggebod och växte sig ur den lilla ytan. År 2020 flyttades företaget in till centrala Höör i lokal på 110 kvm. Nu befinner sig salongen på Storgatan 35B. Den ligger endast ett stenkast från tågstationen i Höör och det finns gratis parkeingsplatser utanför.

Elisabeth började hyra in sig i en salong i Malmö, men växte ur sig det lilla rummet och har idag egen lokal i Malmö på Stora nygatan 17 i Malmö, nära Hansa. De flesta behandlingarna finns både i Malmö och Höör.

Vår personal

Salongen i Malmö

Idag befinner vi oss i en stor och luftig salong som

är mysig men fräsch. Vi har idag 2 frisörer hos oss som jobbar med hårvård och 3 personer som jobbar med frisk-, hud- & skönhetsvård. Vi har öppet måndag till söndag med undantag. Därför rekommenderar vi er att boka in en tid i förväg. Frisörerna erbjuder drop in tisdag till lördag.

För bokningar hos frisörerna, klicka här.

För bokningar av andra tjänster, klicka här.


Salongen i Höör

Vi erbjuder behandlingar i en stor fräsch lokal på 110 kvm med ett stort väntrum tillsammans med godis, kaffe, vatten etc. Det finns totalt 2 behandlingsrum och toalett tillgänglig för kunder. Vi är 2 personer som erbjuder behandlingar inom frisk-, hud- & skönhetsvård. För bokningar, klicka här.