Om

OM OSS

Vår historia

Elisabeth startade Mussigodts skönhet år 2018 i utkanten av Höör. Hon började i en mysig liten friggebod och växte sig ur den lilla ytan. År 2020 flyttades företaget in till centrala Höör i lokal på 110 kvm. Nu befinner sig salongen på Storgatan 35B i fd Larssons Ur & Optiks lokal. Den ligger endast ett stenkast från tågstationen i Höör och det finns gratis parkeingsplatser utanför. I anslutning till ny lokal har Elisabeth utökat personalstyrkan med 2 st. Angela börjar i Maj månad och Carina i Juni/Juli (beroende på coronaviruset).

Elisabeth började hyra in sig i en salong i Malmö och finns i Malmö 3 dagar i veckan på Derma Salong, Spångatan 30B. Hon har samma behandlingar i malmö utom EN, permanent hårborttagning finns ENDAST i Höör.

Vår personal

Elisabeth Thomsen  |  Massör & hudterapeut

Angela Thomsen  Laserterapeut & fransstylist

Carina Olsson Leg. sjuksköterska

Salongen i Malmö

Det är en mindre och kompakt salong som är mysig. Totalt är det 5 personer som finns på Derma salong.
2 frisörer och 3 som jobbar med hudvård & skönhets- behandlingar. Jag Elisabeth hyr endast in mig på Derma salong, men finns där 3 dagar i veckan. De andra på Derma salong finns där tisdag - lördag. För bokningar, klicka här.

Salongen i Höör

Det är en stor fräsch nyrenoverad lokal på 110 kvm med stort väntrum tillsammans med godis, kaffe, vatten etc. Det finns totalt 3 behandlingsrum och toalett tillgänglig för kunder. Salongen är fortfarande under viss renovering och kommer förhoppningsvis vara färdigt snart. Det är inget som påverkar verksamheten eller störs när behandling utförs, då renoveringen sker under stängningstid. För bokningar, klicka här.

Mussigodts skönhet, Storgatan 35B, 24330 Höör, Sweden

Copyright © Alla rättigheter förbehållna