Utbildning
Frisk- & hudvård

UTBILDNING

Elisabeth erbjuder utbildning inom skönhetsbranschen genom Mussigodts Academy. Finns flertals grundutbildningar för er som vill börja jobba inom branschen eller utöka ert utbud. Varje kurs är endast 1 elev åt gången, för att kunna erbjuda att ni får full fokus från handledaren under hela utbildningen. Betalning erbjuds genom Kort, Swish, Paypal, Faktura och Klarna. 

Utbildningar som erbjuds

Lash lift

4995 Kr

Lash lift har blivit väldigt populärt på senaste tiden. Man börjer sina naturliga fransar som varar i ca 6-8 veckor. Det ser ut som man har mascara på dem och tillfixade. I utbildningen ingår kursmaterial och startkit för upp till 40 personer.

BB Glow

4995 Kr

Du måste ha grundutbildning i microneedling för att kunna utföra BB Glow behandlingar. BB Glow är en behandling för att förbättra och jämna till sin hudton och få lyster, för att slippa till exempel behöva ha smink på sig. I utbildningen ingår kursmaterial och startkit.

Plasma lift

6995 Kr

Grundutbildning i Plasma lift görs med Plasma pen Maglev eller Plamere. Plasma lift går ut på att strama åt överflödig hud, reducera rynkorna och bristningar med fler. I utbildningen ingår kursmaterial och startkit. Alternativ: För Plamere Pen kostar utbildning & startkit 19.995 Kr


6 in 1 Hydrafacial Machine

14995 Kr

För er som erbjuda kunden djuprengöring av ansiktet, tillföra serum ner i huden och aktivera kollagen. Du får grundutbildning för maskinen och behandlingar som kan utföras med denna maskinen. I utbildningen ingår kursmaterial och startkit.

Microneedling

4995 Kr

Microneedling är en behandling som många utför idag och väldigt populär inom branschen. Det är en kontrollerad skada på huden, för att den ska reparera sig själv och få bättre hud. I utbildningen ingår kursmaterial och startkit.

Kemisk peeling

2995 Kr

Grundutbildningen gäller kemisk peeling för Mediderma och FILLMED by Filorga. I utbildningen ingår kursmaterial, startkit kan väljas till.

Hifu

3995 Kr

Grundutbildning i Hifu (Högt Intensivt Fokuserat Ultraljud) är för er som redan jobbar inom hudvård och vill utöka ert utbud. Maskin köpes till på avbetalning alt leasing, från 89.995 Kr. Utbildningen riktar även till dem som redan har en Hifu maskin, men känner att de vill få mer kunskap och grundutbildning inom Hifu för att bli mer säker på när ni ska utföra behandling.

Utrustning


Erbjuder utrustning på delbetalning eller leasing för er som inte kan betala allt direkt, för mer information kontakta oss. För mindre utrustning (microneedling pen med fler & förbrukningsmaterial, vänligen köpa via webbshoppen.

Kontakta oss